– Med «Sjøbrand» tar vi sjumilssteg

Vedlegg uten navn 00652 WP–  Vi har fått en brann- og redningsbåt som vil gi et betydelig løft til Bergens maritime beredskap, med gode teknologiske løsninger og hensiktsmessig, fremtidsrettet utstyr, sier brannsjef Johnny Breivik i Bergen brannvesen.

Kommunen og brannvesenet i Bergen har lenge ønsket seg en ny og moderne brannbåt, og gleden var stor da båten ble høytidelig døpt av gudmor Britt Brattetveit ved Dreggekaien i Bergen 30. november.

– Dette er et prestisjeprosjekt for oss, sier Peder R. Myklebust, administrerende direktør i Maritime Partner som har levert båten.

– Bergen brannvesen blir av mange omtalt som Norges beste, og vi vet at byens innbyggere setter stor pris på innsatsen og kompetansen når ulykkene først er et faktum. Derfor er det en stor glede for oss å overlevere båten, og takke for oppdraget til Bergen brannvesen, sier Myklebust.

 

Relaterte artikler