Havnemagasinet fra nyttår

Prontscreen forsidebildeNeste år går dette bladet inn i sin 18. årgang. Vi markerer det med å gå tilbake til «røttene» og endrer navn til Havnemagasinet.

– Vi gjør denne endringer for å bli enda tydligere på hva slags magasin vi er. Et knutepunkt kan være så mangt. Havnemagasinet skal imidlertid forsatt ha sitt hovedfokus på det som skjer i og rundt havnene, forteller redaktør André Hagen.

Tydeliggjøring
Dette tidskriftet kom ut for første gang sommeren 1999, da som Norsk Havneavis. Etter kort tid ble navnet endret til Havneavisen. I 2007 ble navnet endret nok en gang, til Knutepunkt.

– Endringen til Knutepunkt skjedde som følge av endringer som skjedde i bransjen. Havnene skulle i større grad fremstå som godsknutepunkter og vi fulgte opp med å bytte navn. Men et knutepunkt kan være så mangt og dette navnet forteller lite om hva vi egentlig er. Over noe tid har vi operert med tittelen Havnemagasinet Knutepunkt. Nå tar vi steget og endrer til bare Havnemagasinet, sier Hagen.

– Med denne endringen tydeliggjør vi hva slags magasin vi er og skal være; landets ledende på fagstoff om det som skjer i og tilknyttet til havnene. Stoffmessig vil det ikke skje de store endringene, utover at vi søker å bli enda mer dyptpløyende, forteller Hagen.

 

Relaterte artikler